Arad Sarmaye  

بازگشت   Arad Sarmaye > تالار نرم افزار > نرم افزاری تحلیلی

پاسخ
 
LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 07-03-2011, 02:02 PM   #1
Junior Member
 
تاریخ عضویت: Jul 2011
نوشته ها: 2
تشکرها: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
پیش فرض اساتید سایت لطفا راهنمایی کنند

سلام:
دوستان کسی با سایت azadigb.com کار کرده؟
جای معتبری هست؟
آیا واقعا میشه روی این کار سرمایه گذاری کرد؟
با تشکر
alirezaer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-03-2011, 06:09 PM   #2
Junior Member
 
تاریخ عضویت: Jul 2011
نوشته ها: 2
تشکرها: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
پیش فرض

دوستان معتبر هست کار با این سایت و شرکت؟
alirezaer آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

برچسب ها
لطفا, کنند, اساتید, راهنمایی, سایت


کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال



اکنون ساعت 07:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
فارسي شده توسط Lamp Data
Ad Management plugin by RedTyger